Billboard Top 10 melodii din 2014!

Billboard a tras linie si a stabilit cele mai tari 10 melodii din 2014.
ccLista este surprinzatoare, dar vorbim despre cei care fac topurile si care dau tonul în muzica mondiala asa ca trebuie sa-i credem pe cuvant.

Anul 2014 a oferit o paleta larga de genuri, artisti si piese, fie ca vorbim de compozitii nationale sau internationale.

Billboard, expertii in materie de ceea ce se asculta cel mai mult, au realizat clasamentul anului 2014, in care au intrat nume mari ale industriei muzicale.

Locul 10 a fost ocupat de 5 Seconds Of Summer cu piesa “She Looks So Perfect”, pe locul 9 o avem pe Taylor Swift cu hitul „Blank Space”, locul 8 este Clean Bandit ft. Jess Glynnea lui Bleachers – „I Wanna Get Better” in vreme ce Beyoncé ft. Nicki Minaj – „Flawless” (Remix) ocupa locul 7, iar pe 6 se afla nimeni alta decat Tinashe ft. SchoolBoy Q – „2 On”.

La jumatatea clasamentului s-a clasat Jason Aldean – „Burnin’ It Down”, iar locul 4 este ocupat de Clean Bandit ft. Jess Glynne – „Rather Be”.

Primele trei locuri ale clasamentului sunt ocupate de Hozier – „Take Me To Church”, acesta fiind pe 3 in vreme ce pe locul 2 s-a clasat Kendrick Lamar – „I”.

Cea mai ascultata piesa a anului 2014 este celebra „Chandelier” a lui Sia, oarecum asteptat dupa evolutia pietei muzicale americane din acest an.

Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.