Circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei

debarcaderPrimăria Capitalei va amenaja un circuit turistic pe lacurile Floreasca şi Tei. Investitia se ridică la 17 milioane euro, cu TVA. Proiectul cofinanţat de UE vizează, printre altele, construcţia de debarcadere, poduri, amfiteatre şi a unei săli clădiri multifuncţionale, precum şi decolmatări şi modernizări.

Amenajarea acestui circuit presupune amenajarea unei ecluze navigabile, construcţia a două poduri noi care să facă legătura dintre parcul Bordei şi insula artificială aflată pe lacul Floreasca, debarcadere pentru vaporaşe turistice precum şi a două amfiteatre pe malurile lacurilor, pentru organizarea de evenimente.

Proiectul prevede şi amenajarea unor chioşcuri din lemn, piste pentru bicilişti, piscine, locuri de joacă şi construcţia unei săli polivalente în zona lacului Floreasca, cu o capacitate de 360 de locuri.

Alte obiective menţionate în caietul de sarcini sunt lucrări de amenajare peisagistică, precum şi achiziţia de bărcuţe cu vâsle, hidrobiciclete şi a unui vaporaş de agrement.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.