Ce povești mai citesc copiii noștri?

carte“Ce povești mai citesc copiii noștri? “ este numele dezbaterii din deschiderea Târgului de Carte pentru Copiii miniLibri.

Cea de-a IX-a ediție a Târgului de Carte pentru Copiii miniLibri se deschide sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 11.00, cu o dezbatere despre importanța lecturii în viața celor mici. miniLibri este singurul târg autohton dedicat cărții pentru copii și este organizat de Școala Gimnazială Step by Step din București.

George Mihăiță, Adriana Titieni, Dorina Chiriac, Dragoș Huluba, Elvira Deatcu, Mirela Zeța, Răzvan Simion, Tudor Chirilă, Florin Piersic Jr. sunt actorii care îi așteaptă pe copii cu surprize la cea de-a IX-a ediție a Târgului de Carte miniLibri care va avea loc pe 13 și 14 decembrie între orele 10.00 și 18.00 la Muzeul Țăranului Român.
Sâmbătă, 13 iunie, de la ora 11.00, târgul se deschide cu o dezbatere inedită despre nevoia de poveste, atât pentru părinți, cât și pentru copii și profesori. La Școala Step by Step părinții, profesorii și copiii formează o comunitate, astfel, dezbaterea reunește deopotrivă doi actori la rândul lor părinți – George Mihăiță și Adrian Titieni – , dar și profesori cu experiență, conf.dr.Doina Olga Ștefănescu – vicepreședinte CEDP. Dialogul este interactiv, la final copiii fiind invitați să adreseze întrebări invitaților.

Opt edituri, promoții, cărți pentru cei mici și inedite ateliere lingvistice pentru copii (japoneză, coreeană, hindi, portugheză, rusă, chineză, arabă) se numără, de asemenea, printre atracțiile acestei ediții a târgului! Atelierele lingvistice sunt destinate copiilor între 6 și 12 ani și vor fi susținute de studenții de la Facultatea de Limbi Străine (Universitatea București), fiind concepute în așa fel încât să îmbine distracția cu învățarea oferind informații despre țările respective, precum și alfabetul fiecărei limbi în parte

În cadrul târgului va fi deschis în fiecare zi și Atelierul “Hrană și poveste” – idei in farfurie pentru copii mofturoși. Pe parcursul ambelor zile, copiii de la Grădinița Bambi și Școala Gimnazială Step by Step vor susține spectacole speciale de Sărbători.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.