Regizorul Peter Jackson s-a ales cu o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood

article-5e6bc06a-ca95-4ccb-8093-092c4c3da90a-6UfzjXQZu-HSK1-73_634x451Regizorul trilogiei „Lord of The Rings” şi „Hobbit: The Battle of Fiver Armies”, Peter Jackson, s-a ales cu o stea pe bulevardul celebrităţilor din Hollywood.

Evenimentul a avut loc în prezenţa a numeroase staruri şi sute de fani. Steaua dedicată regizorului Peter Jackson a fost amplasată chiar în faţa Dolby Theatre, unde se desfăşoară ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

Printre celebrităţile care au participat la ceremonie se numără şi renumiţii actori Elijah Wood şi Orlando Bloom.

Regizorul neozeelandez spune că nu a sperat vreodată la o asemenea onoare. „Când aveam 12 ani mă plimbam pe aici şi mă uitam la aceste stele. Nici în cele mai îndrăzneţe vise nu m-am gândit că voi fi astăzi aici şi voi avea propria mea stea”, a spus Peter Jackson.

Peter Jackson a obţinut, în 2004, Oscarul pentru cel mai bun regizor, pentru cel mai bun scenariu şi cea mai bună imagine pentru „Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui”. Pelicula a mai fost apreciată cu două premii BAFTA pentru cel mai bun film şi cel mai bun scenariu, iar Peter Jackson a primit Globul de Aur pentru cel mai bun regizor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.