Află care sunt evenimentele culturale ce au loc marţi, 9 decembrie, în Capitală

* În a II-a sa zi, Festivalul de Film Studenţesc „Geo Saizescu” a programat la Cinemateca Union:

– de la ora 16, al II-lea grupaj al competiţiei de scurt-metraje;

– de la ora 19.30′, comedia „Selfie” de Cristina Iacob, care participă după proiecţie la o discuţie cu publicul alături de alţi realizatori ai filmului.

* În cadrul Stagiunii de marţi violonista Mălina Ciobanu, acompaniată la pian de Verona Maier, interpretează, de la ora 19 la sala mică a Ateneului Român: Sonata nr. 2 pentru pian şi vioară de Enescu, Vals Scherzo de Ceaikovski, Poem de Chausson, Introducere şi Rondo Capriciosso de Saint-Saens şi Csardas de Vittorio Monti.

* Ultimul concert EUROPAfest Tour, are loc de la ora 19 la Sala Enescu din Ibis Nord Hotel. În program: Sonata – Adagio şi Fuga de Bach, Tzigane de Ravel, Poeme de Chausson, Rondo Capriccioso de Saint-Saens, Zigeunerweisen de  Sarasate şi Ave Maria de  Bach / Gounod.

* Tot de la ora 19, la Sala Radio, BIG BAND-UL RADIO, dirijat de Ionel Tudor, vă propune un frumos dar muzical înaintea sărbătorilor de iarnă: un concert dedicat în exclusivitate blues-ului la care participă Hanno Höfer, Mike Godoroja şi Berţi Barbera. Prezintă Florian Lungu.

* Institutul Cultural „Balassi” al Ungariei vă invită de la ora 19 la recitalul de jazz susţinut de Juhász Gábor Trió.

* Centrul Ceh lansează, la ora 18 în Sala Acvariu a Muzeului Ţăranului Român, cartea „Dolky-n trei straie”, de Ileana Surducan şi Petra Dobruska, din cadrul proiectului „Relaţii ceho-române în bandă desenată”, şi este vernisată expoziţiei cu acelaşi nume.

* La Librăria Bizantină este lansat de la ora 19, în prezenţa autorului, volumul „Ortodoxia şi Homeopatia” scris de Părintele Serghei Filimonov, medic chirurg şi profesor al Universităţii de Medicină din Sankt-Petersburg.

* Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii Bucureşti vă invită la conferinţa „De la moarte la viaţă şi de la pământ la cer” susţinută de Profesorul Cornel Constantin Ciomâzgă de la ora 18 în Amfiteatrul „Dumitru Stăniloae”.

Moderator Pr. Lector Universitar Gheorghe Holbea, Prodecan al Facultăţii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.