Mergi la film din dragoste pentru animale!

Iubitorii de animale sunt invitati la un eveniment caritabil. Pe 12 decembrie, de la ora 20:00, la The Light Cinema va avea loc o vizionare speciala, cu scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea animalelor aflate in adapostul Fundatiei Speranta.

Donatia este in valoare de 55 lei/persoana si include bilet la filmul Paddington, bautura racoritoare si popcorn. Toate fondurile colectate in cadrul acestui eveniment vor fi donate integral fundatiei si astfel veti ajuta la adapostirea, ocrotirea si ingrijirea animalelor fara adapost.

PaddingtonPaddington este o comedie pentru intreaga familie, care ii are in distributie pe Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins si Julie Walters. Popularul ursuleţ din Peru, erou al mai multor cărţi pentru copii publicate în Marea Britanie, îşi face apariţia pe marele ecran! Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele încep când Millicent (Nicole Kidman), o femeie lipsită de inimă şi împătimită de taxidermie, devine obsedată să-l aibă pe micul Paddington în colecţia sa de animale împăiate.

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona de la casele de bilete din incinta The Light Cinema sau online pe: www.lightcinemas.ro.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.