Cel mai înalt brad de Crăciun din România se află la Cisnădie!

brad-de-CraciunCel mai mare brad de Crăciun din ţară, cu o înălţime de peste 40 de metri, va fi aprins în această seară în centrul oraşului Cisnădie, din apropierea Sibiului. Giganticul brad este un proiect inedit, realizat pe o structură metalică, încărcată cu crengi de brad, care îi dă aspectul unui brad natural tăiat din pădure.

Pentru ridicarea şi împodobirea sa a fost nevoie de o macara de 45 de metri înălţime. Aprinderea luminilor celui mai mare brad de Crăciun din România va avea loc în jurul orei 17:00. Înainte însă, în piaţa din centrul oraşului, unde este amplasat bradul, va avea loc un spectacol cu muzică de fanfară, colinde şi un concert susţinut de Mihai Constantinescu.

Pentru că va fi Ajunul de Sfântul Nicolae, nu mai puţin de 20 de Moşi vor împărti dulciuri tuturor copiilor strânşi lângă uriaşul brad de Crăciun din Cisnădie. Şi anul trecut, bradul de Crăciun de la Cisnădie a fost cel mai înalt din ţară, măsurând 37 de metri, dar acum autorităţile oraşului au doborât propriul record, cu un brad de peste 40 de metri.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.