In prag de iarna se reiau lucrarile in Bucuresti

iancLucrarile de reabilitare a sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe soselele Pantelimon si Iancului au început de mult și ar fi trebuit sa fie gata până la sfîrșitul acestui an.

Numai ca in ultima vreme nu s-a mai lucrat, timp de aproximativ doua luni cele două șantiere au fost abandonate din cauza intrarii constructorului în insolvență.

Pauza a afectat foarte mult proiectul având în vedere faptul ca investitia s-a deblocat tocmai la venirea iernii iar condițiile meteo nu vor permite un progres prea mare.

Pe soseaua Pantelimon muncitorii au apucat sa taie copacii de pe margine, sa sape santuri, sa asfalteze pe ici pe colo si sa reamenajeze o parte din locurile de parcare oricum insuficiente. Practic nu s-a facut nici jumatate din ceea ce ar fi trebuit sa se faca pana acum.

lucrariPe Pantelimon ar trebui schimbate liniile de tramvai, inaltate si inverzite.
Soseaua ar trebui sa aiba 3 benzi pe sens plus inca una separata pe lateral pentru accesul in parcare iar la capat ar trebui sa apara un park&ride si un terminal pentru autobuze, microbuze si tramvaie.

Pe Iancului de asemenea liniile de tramvai trebuie inaltate cativa centimetri pentru a fi separate de restul traficului auto, pe liniile de tramvai vor circula si autobuzele iar statiile vor fi comune.
Pentru circulatia auto vor ramane doua benzi pe sens iar parcarea pe marginea bulevardului va fi interzisa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.