Recomandări evenimente: Unde poți să te distrezi, astăzi, în Capitală

Daca e marti, sunt macar doua ceasuri bune!

De la ora 18.oo, Seară de poezie și jazz la Teatrul Odeon, Sala Studio. Participă scriitorii: Ion Muresan, Ioan Es. Pop, Ioana Craciunescu, Eugen Suciu.

cuplu dansIn materie de muzica, te intalnesti cu Mircea Tiberian și alți muzicieni de renume. Un eveniment organizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române.

De la ora 19.oo, invatam sa comunicam eficient la Fundatia Calea Victoriei. Atelierul se adreseaza tuturor celor care își doresc să afle care sunt regulile esențiale ale comunicării cu „ceilalți”: parteneri de cuplu, colegi, prieteni, părinți sau copii.

Cum sa comunicam eficient, o arta pe care ai ocazia sa o descoperi.

Ce e anume e sufletul si cum se exprima, cum poti face diferenta intre gandurile si emotiile care te inunda tot timpul si vocea linistita din tine?

Afla astazi, de la ora 19.oo, la Centrul Solisis, Cum se exprima sufletul.

Astăzi îți propun să mergi, de la ora 19:00, la Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu, din strada 11 iunie, nr.41.

Aici funcționează o sală de teatru cochetă și o trupă de tineri actori, coordonați de directorul de scenă Victor Ioan Frunză, care nu încetează să ne surprindă.

De data aceasta au ales să pună în scenă piesa lui Mihail Sebastian, ”Steaua fără nume”.

Adrian Nicolae, Sorin Miron, Alexandru Pavel, Andrei Huţuleac, George Costin, Nicoleta Hâncu și Luminiţa Erga îți vor aduce, în cadrul creat de scenografa Adriana Grand, lumea profesorului de provincie aflat în căutarea unei stele și întâlnirea lui pentru o noapte cu misterioasa și fermecătoarea străină din high-life-ul capitalei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.