Anca Florescu LIVE în matinalul Bucureşti FM!

Anca FlorescuMirela Oprea şi Răzvan Petre îţi promit încă o săptămână plină de iubire, energie şi surprize.

După ce ne-a cucerit cu single-ul “Hearts Collide”, un pop britanic cu textul în limba engleză şi un sound inedit pentru piaţa muzicală din România, Anca Florescu lansează melodia “Cântă inima mea”. Compus de către Randi şi Sandor Biro, noul single păstrează esenţa genului muzical cu care talentata artistă a revenit în muzica românească.
Cu toate că în ultima vreme sunt implicată în proiecte la teatru, am revenit la muzică, pentru că ne-a fost dor de un cântec cu versuri în limba română. Mă bucur că l-am găsit la momentul potrivit. Mulţumesc baieţilor de la Famous Production pentru frumoasa colaborare şi pentru prietenie. Povestea continuă!”, declară cântăreaţa.

Anca Florescu îmbină cariera muzicala cu lumea filmului şi teatru, dar şi cu viaţa de familie. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a avut roluri în filmele “Şi caii sunt verzi pe pereţi”, “Ceva bun de la viaţă”, în seriale şi show-uri de televiziune, iar anul acesta face parte din distribuţia musicalului “West Side Story – Manifestul unei generaţii”, un spectacol de Razvan Mazilu.

Ascultă noul single pe 98,3FM sau online pe bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns