Targul Gaudeamus – succes enorm din prima zi!

Gaudeamus 2014 - Prima zi mascotaPrima zi a targului Gaudeamus, targ organizat de Radio Romania, a fost plina de evenimente.
Printre cei care si-au lansat astazi cartea s-a numarat si presedintele ales, Klaus Iohannis.
Volumul intitulat „Pas cu pas” este scris in debutul campaniei electorale si prezinta momente din viata publica dar si traseul profesional pe care autorul l-a parcurs de la catedra la postura de candidat la presedentie.

Prima zi a târgului a adăugat în palmares peste 10.000 de vizitatori, peste 2.500 dintre aceştia fiind
participanţii la evenimentul care a captat atenţia publicului şi a presei în cea de-a doua parte a zilei: lansarea, în prezenţa autorului, a volumului „Pas cu pas” semnat Klaus Iohannis şi apărut la editura Curtea Veche. Sosit la târg în jurul orei 17.30, Klaus Iohannis a vizitat standul Radio România – organizatorul Târgului GAUDEAMUS, după care şi-a lansat cartea în prezenţa a numeroşi vizitatori; sesiunea de autografe maraton care a urmat a determinat, în premieră, prelungirea programului târgului cu peste o oră.

Klaus Iohannis la Gaudeamus 2014 - 4“Am adunat în această carte momente din viața publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru președinție. Am inclus în ea și lucruri personale, dar nu am făcut-o neaparat pentru a răspunde curiozității celorlalți. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am prețuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar și prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de 14 ani. (…) A venit timpul ca valorile performanței să fie puse în acțiune tocmai pentru ca aspirațiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârșit, în realități palpabile: stabilitate economică, bunăstare și certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie” a declarat Klaus Iohannis la momentul lansarii cartii la Gaudeamus.

Citeste AICI intreaga poveste a lansarii cartii „Pas cu pas” a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Gaudeamus 2014 - Prima zi vizitatori 2Targului International Gaudeamus este pentru cinci zile locul unde se aduna scriitorii, editorii si mai ales cititori.
Inainte de toate, iubitorii de lectura analizeaza oferta si isi fac un plan de cheltuieli pentru ca in aceasta perioada a anului cartile reprezinta o varianta pentru cadourile de sarbatori.
Cei mici nu au lipsit nici ei de la targul Gaudeamus.
Ei au au venit insotit de profesori sau parinti iar cei mai multi dintre ei stiau ce isi doresc sa cumpere.
In topul preferintelor copiilor raman cartile de aventura pe care ei le considere cele mai interesante…

Potrivit traditiei, BucurestiFM va invita si anul acesta sa cititi „Povestea trecatorilor”, o seama de cuvinte spuse de personalitatile capitalei la cei 555 de ani ai Bucurestiului.
Povestea trecătorilor, editia a patra, este un proiect realizat de postul nostru de radio şi Bucureştii vechi şi noi, cu sprijinul Apa Nova.
Albumul este oferit vizitatorilor, la standul BucurestiFM, pe parcursul târgului.
Nu uitati de concurs in cadul caruia BucurestiFM va ofera 2 tablete bde ultima generatie!
Va puteti inscrie in concurs AICI sau direct la standul nostru de la târg şi pe 23 noiembrie puteti câştiga una din cele 2 tablete puse in joc.

Târgul rămâne deschis până duminică, 23 noiembrie, iar programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.
Pe baza biletelor şi a abonamentelor de intrare, vizitatorii pot participa la Tombola GAUDEAMUS al cărei Mare Premiu este o Dacia Logan 10 ani.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.