ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Primele declaratii dupa inchiderea urnelor

Citeste AICI rezultatele Exit-Poll-urilor

Liviu Dragnea: Din evaluările noastre, Victor Ponta este câştigător la o diferenţă mică

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susţine că, potrivit estimărilor social-democraţilor, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, “este câştigător la o diferenţă mica”.

Cum aţi văzut, unele televiziuni dau un sondaj, altele un altul. Scorul este strâns. Din evaluările noastre, Victor Ponta este câştigător la o diferenţă mică. Din acest motiv, solicităm tuturor colegilor din secţiile de vot să fie atenţi până la numărarea ultimului vot, până se încheie procesul verbal. La câte s-au întâmplat astăzi, la câte sesizări şi plângeri am făcut azi îi rog să fie atenţi, fiindcă ceilalţi sunt dispuşi să facă orice. Le cer să aibă răbdare, să numărăm voturile”, a declarat acesta, duminică seară, la sediul PSD.

Klaus Iohannis: Rezultatul e foarte bun, voi avea emoţii până când CCR dă verdictul final

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat că rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale este foarte bun, însă a afirmat că mai are emoţii până la momentul în care CCR va da verdictul final.

Mai am emoţii, da, şi voi avea emoţii până când CCR dă verdictul final, din acest motiv i-am rugat pe cei din secţii mare atenţie la numărare, mare atenţie la raportare, alegerile se termină exact atunci când CCR le validează”, a spus Iohannis.

Candidatul ACL a mai spus că nu îi este teamă că rezultatul alegerilor se va schimba.

“Modul în care au fost organizate alegerile în diaspora îmi confirmă că este nevoie cu cât mai repede cu atât mai bine de schimbarea legislaţiei în materie. Este nevoie de votul prin corespondenţă şi este nevoie de votul electronic pentru a elimina orice suspiciune şi pentru a crea tuturor românilor posibilitatea să voteze”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.