Bucureşti FM îti prezintă Centrul Vechi, inima Balcanilor, destinația zilei din cadrul campaniei EU aleg Romania

Centrul Vechi 2Campania EU aleg România continua sa iti prezinte minunatiile acestei tari!

In Centrul Vechi retraiesti eleganta vechiului Regat, frumosul perioadei dintre cele doua razboaie mondiale. Aici poti intelege cu adevarat fascinatia vremurilor ce nu vor apune niciodata.

In Centrul istoric al Capitalei viata se masoara in senzatii, nu in reusite…aici nu ajungi pentru a invata lectii, aici predai tu insuti prin orice te face fericit.

Centrul Vechi nu are o singura descriere…De fapt, pentru fiecare dintre noi Centrul Vechi al Bucurestiului inseamna altceva.

Aici gasesti cetatea domneasca a lui Vlad Tepes…

Vlad, domnitorul de dincolo de legende si de filmele cu vampiri…un taram de vis…din realitate…

Tot aici poti simti cu adevarat trecerea secolelor in hanul lui Manuc, locul in care s-a semnat actul de incheiere al unuia dintre razboaiele ruso-turce si in care politicienii romani au decis intrarea in primul Razboi Mondial alaturi de Aliati.

Doar cativa pasi mai departe te poti reculege la Biserica Sfantul Anton si daca tot vorbim despre biserici ce au dus crestinismul peste veacuri, nu uita de Stavropoleos…biserica ce a avut poate cel mai ironic destin…supravietuirea ei a depins vreme de doua secole de succesul financiar al hanului din vecinatate…afacere rivala de altfel cu Hanul lui Manuc…

Da click AICI si afla intreaga poveste a Centrului Vechi al Bucurestiului!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.