A fost inventată o pernă inteligenta care are grija de spatele tău

2e899fbb-cbed-4eda-aa8d-14ee37657d61A fost inventată o pernă inteligentă, care îi determină pe cei care stau timp îndelungat pe scaun să facă mai multe mişcări.
În zilele noastre există numeroase metode de supraveghere a sănătăţii. Astfel, putem controla de pe telefonul mobil mai multe informaţii legate de sănătatea noastră.

Pentru cei care stau multe ore pe scaun, la muncă, există o pernă inteligentă dotată cu un sistem de supraveghere, care, conectat la iPhone, te determină să stai în poziţie dreaptă şi să faci mai multe mişcări. Senzorii din interiorul pernei, care au dimensiuni de câţiva milimetri, emit semnale de avertizare utilizatorului pentru ca acesta să-şi conştientizeze poziţia de şedere şi să şi-o îndrepte atunci când este cazul.

Senzorii respectivi mai măsoară ritmul cardiac şi respiraţia. De asemenea, are şi un fel de funcţie de meditaţie, care le recomandă utilizatorilor să părăsească computerul şi mouse-ul pentru câteva minute pentru a se recrea. Perna costă 129 de dolari şi se achiziţionează pe bază de precomandă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.