S-a deschis cel de al doilea pod al pasajului rutier de la Mihai Bravu

Podul are două benzi și permite accesul dinspre Mihai Bravu către Piața Sudului și Berceni. Conform Primarului Capitalei Sorin Oprescu, acest al doilea pod a fost construit în numai cinci luni și va scurta intervalul de parcurgere a traseului din centru catre cartierul Berceni cu circa 18 minute.

Edilul Capitalei a afirmat că eforturile municipalității se vor concentra asupra pasajului rutier subteran de la Piața Sudului , care se află cu circa două săptămâni in întârziere. Această întârziere s-ar datora rețelelor de utilități care trebuie mutate.

„Suntem multumiti ca in cinci luni fara doua zile cel de-al doilea pod nu numai ca a luat nastere dar s-a si terminat. Mai avem de terminat bretelele de sub pod. Deja circulatia incepe sa se deblocheze pe bulevardul Tineretului pentru ca breteaua de acolo este gata. Primul pod a fost gata in iulie. Daca ar merge asa la toate lucrarile, atunci cred ca lucrurile ar fi foarte bune. Odata cu darea in folosinta a acestui pod, pe inelul de circulatie se scurteaza traseul pe care automobilistii il au de facut. Soferii nu mai stau la o serie intreaga de stopuri. Intrarea si iesirea din cartierul Berceni, care are un numar destul de mare de locuitori, se face mult mai usor, iar dimineata si dupa-amiaza sa nu mai creeze in aval si in amonte cozile acelea imense. Urmeaza sa facem pasajul de la Piata Sudului astfel incat deschiderea catre Nitu Vasile si Soseaua Berceni se va face mult mai usor. Isi pastreaza logica si podul de la Nicolae Grigorescu care este in facere. Acesta va facilita iesirea in Soseaua Vitan si acesta va fi un drum ocolitor fata de centrul Capitalei”, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, la inaugurare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Mircea Apostolescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.