Bucureşti FM îţi spune unde îţi poţi petrece seara de luni

Plácido Domingo revine pentru a susține un alt rol principal de bariton într-o operă de Verdi. „Cei doi Foscari” este inspirată dintr-o piesă de Byron a cărei acţiune se petrece în secolul al 15-lea, în Veneția. Celebra operă semnată de Giuseppe Verdi va fi transmisă în direct de la Royal Opera House din Londra, începând cu ora 21:30, la Grand Cinema & More.

Din oferta generoasă de astăzi a Festivalului Naţional de Teatru, București FM îți recomandă Mozart Steps.
Definit simplu de Micea Morariu, unul dintre cei mai importanți cronicari teatrali, drept “o minune de spectacol”, Mozart Steps este o altă creație de teatru coregrafic marca Gigi Căciuleanu, realizată cu actorii de la Naţionalul din Sibiu. Reprezentația este găzduită de Centrul Cultural „Ion Manu” Otopeni, începând cu ora 20:30.

Când rosteşti numele lui Ion Manu, aduni laolaltă un actor de teatru şi film, un scriitor, un poet, un epigramist, dar şi un om de radio. Casa de Cultură „Ion Manu” din Otopeni intră în acest an în circuitul Festivalului Naţional de Teatru, prilej cu care, foaierul va fi gazda unei rememorări a epocii şi creaţiei lui Ion Manu. Fotografii, casete cu manuscrise şi cărţi, obiecte ce au aparţinut artistului şi un fundal sonor cu emisiunea „Ora Veselă” vor readuce în prezent o personalitate de anvergură a teatrului românesc. Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie. Vernisajul este programat pentru ora 21.45.

Răzvan Mazilu & Ladies la Teatrelii, de la ora 21.oo – un recital extraordinar de dans al unuia dintre cei mai iubiți dansatori români. Un fel de “best of” alături de trei partenere binecunoscute: Monica Petrică, Judith State, Vanda Ștefănescu. De la jazz la Depeche Mode, de la muzica lăutărească la Prince, trecând, inevitabil, prin tango, Răzvan Mazilu & Ladies aduce împreună momente antologice din spectacolele „Un Tango Mas”, „Depeche Dance”, „Sell Me!”, „Șaraiman”, „Barock”.

 

Lasă un răspuns