Simona Halep a pierdut finala cu Serena Williams, dar a câștigat locul 2 la Turneul Campioanelor

Meciul dintre nr 1 mondial, Serena Williams, și Simona Halep s-a încheiat, dar milioane de români nu prea au înțeles ce s-a întâmplat practic pe teren. Nedumerirea celor mulți, vine de la rezultatul din grupe, când Simona i-a administrat Serenei un ireal 6-2,6-0, iar azi, în finală, americanca și-a luat revanșa cu un sec 6-3,6-0. E

Este adevărat că prezența Serenei în finală se datorează în primul rând Simonei Halep, care a trimis-o acasă pe Ana Ivanovici și a demonstrat că nu a interest-o decât jocul din teren.

Revenind la partida din finala de azi, daca judecăm mai la rece ceea ce s-a întâmplat pe teren, un lucru este clar: Simona și echipa ei au uitat un lucru foarte important și anume acela că Serena – nr 1 mondial are și un staff tehnic pe masură. Echipa din jurul Serenei i-au spus exact tactica pe care trebuie să o aplice în teren pentru jocul cu Simona.

Trecând peste aceste lucruri de culise, să nu uităm faptul că Simona Halep a întâlnit-o pe câștigătoarea ultimelor trei ediții consecutive ale Turneului Campioanelor. Chiar daca a pierdut finala, Simona Halep a câștigat simpatia și respectul milioanelor de iubitori ai tenisului din toată lumea și pentru ca i-a administrat Serenei Williams cea mai usturătoare înfrângere din ultimii 10 ani.

Ascensiunea atât de rapidă a jucătoarei noastre în vârful ierarhiei mondiale din tenisul de câmp, ne demonstrează încă o dată că în România talentul și dragostea pentru sport nu au dispărut și că dacă ai credință și sprijin material poți spera la marea performanță.

În foarte scurt timp Simona Halep a realizat performanțe la care nici nu speram și trăiam cu ideea că în tenis nu vom mai avea niciodată un Ilie Năstase. Istoria tenisului romanesc este vastă, dar Simona a scris și va mai scrie multe pagini, ultima fiind chiar reprezentată de finala de astăzi.

Să o respectăm, să o prețuim și să fim alături de Simona Halep la victorii dar și la înfrângeri.

HAI ROMÂNIA! FORȚĂ SIMONA!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.