Pasajul Universității a devenit Pasajul Festivalului National de Teatru

De astazi și până pe 2 noiembrie, bucureștenii iubitori de teatru vor avea un loc central de întâlnire: pasajul de la Univestitate.

De aici vor primi toate informațiile despre cea de a 24-a ediție a Festivalului Național de Teatru și vor porni spre cele 26 spații în care se vor desfășura evenimentele.

În cele 10 zile ale Festivalului Național de Teatru vor avea loc peste 80 de reprezentații. Teatrul Național „I.L.Caragiale”, Teatrul Odeon, Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul „Nottara”, Teatrul Metropolis, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Excelsior, Teatrul Țăndărică, Teatrul Masca, Centrul Cultural „Ion Manu” Otopeni, Teatrul ACT, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Elisabeta, Teatrul de Artă, Godot Cafe Teatru, Teatrul UNTEATRU București, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City vor găzdui cele mai importante spectacole realizate anul trecut în București și în țară, purtând semnătura unor mari regizori.

Programul integral de spectacole îl găsiți AICI.

Directorul artistic al festivalului, criticul Marina Constantinescu, propune, pe lângă spectacolele din selecţia oficială, o secţiune specială, intitulată “Maeștri”, ce reunește cele mai valoroase nume ale teatrului românesc, prezente în producții ce se joacă cu casa închisă, unele de mai bine de un deceniu.

Marina Constantinescu a vorbit și despre celelalte noutăți ale acestei ediții la București FM, în emisiunea „Spectacole@București.ro”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.