BucurestiFM iti spune unde te distrezi astazi in Capitala!

Astăzi începe cea de a 24 a ediție a Festivalului Național de Teatru.
Primul spectacolul din program este Furtuna, după William Shakespeare, realizat de regizorul bulgar Alexander Morfov la Teatrul Naţional I.L.Caragiale, Sala Studio. Veți avea parte de câteva surprize, datorită actorilor din rolurile principale: Ion Caramitru – Prospero, Crina Semciuc – Miranda, Mihai Călin – Caliban și Istvan Teglas – Ariel, dar și de o nouă viziune asupra textului, cu care puteți fi de acord sau nu.
Decideți voi, în această seară, de la ora ora 18.00.

Maximum Rock Festival este o experienta care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.
Astazi si maine, de la ora 19.oo in Turbohalle!

De la ora 22.oo ai concert in Tribute.
Jukebox urca pe scena. Formată la începutul anului 1998, spre sfârșitul lui 2000, trupa “Atlantic Blue” devine “JukeBox”.
Activitatea trupei devine intensă din acest moment, plină de concerte, apariții în presa și la TV, dar în special multe multe concerte live.

ORIGINS au plecat din Ibiza avand destinatia clara: Sala Polivalenta din Bucuresti.
Pregateste-te pentru un super concert de la ora 22.oo!

In ultimii ani, în România au apărut noi producători de vinuri cel puţin interesante, unele chiar remarcabile. Acesta este si unul dintre motivele pentru care s-a nascut campania „Iubesc vinul romanesc”. Vino la Sala Palatului! Pana duminica, poti vizita Salonul National de Vinuri al Romaniei, VINTEST. Din dragoste pentru romani si vinurile lor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.