Copil de doi ani, mort în urma unei supradoze de narcotice în Marea Britanie

O fetiţă, în vârstă de doi ani, din Marea Britanie, a murit în urma unei supradoze, după ce a băut drogul turnat din greşeală în paharul fiicei lor cu eroii benzilor desenate Tom şi Jerry de către părinţii narcomani.

Incidentul a avut loc pe 5 martie 2014. Barry Jones, de 41 de ani, şi Michelle King, de 29 de ani, au turnat metadonă, care este echivalentul heroinei, în paharul fiicei lor Sophie Jones. După ce a băut conţinutul paharului, micuţa Sophie a fost găsită zăcând fără suflare.

Mama Sophiei, Michelle King, şi-a mărturisit vina, iar tatăl, care nu şi-a recunoscut vina, este judecat în continuare. Procurorii care investighează acest caz au arătat că, în afară de faptul că erau consumatori, cei doi se ocupau şi cu vânzarea drogurilor, pe care le păstrau acasă în paharele fetiţei lor şi în sticle de sucuri de fructe, iar în grădina din spatele casei lor a fost găsit un recipient cu 176 ml de metadonă.

Specialiştii susţin că 5 ml de metadonă este o doza suficientă pentru a ucide un copil. Poliţia a mai descoperit în casa lor şi două jucării care aveau urme de cocaină

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.