BucurestiFM îţi aduce agenda evenimentelor culturale din Bucureşti de astăzi

În cadrul programului „Independent Union”, de la ora 20 la Cinemateca Union sunt proiectate, în prezenţa unora dintre realizatori, două scurt-metraje: filmul horror „Lumină firavă” regizat de Florina Dumitrache şi comedia horror „Bruiaj” de Bogdan Drumea.

Librăria Bastilia vă invită de la ora 16.30′ la proiecţia documentarului premiat la Festivalul DOK Leipzig, „Work Hard, Play Hard / Munceşte din greu, joacă tare” ce prezintă viziunea regizoarei Carmen Losmann asupra viitorului pieţei muncii şi a evoluţiei angajaţilor în era echipamentelor high tech.
Proiecţia este urmată de discuţii, în prezenţa dnei Georgiana Nicolescu, Managerul Punctului Local al Agenţiei Europene pentru Sănătate şi Securitate la Locul de Muncă.

În programul de azi al Stagiunii de marţi seara, de la ora 19 susţine un recital pianistul Lucian Gheju din Cluj, la sala mică a Ateneului Român. În program lucrări de Bach, Schubert şi Beethoven.

Institutul Cultural Balassi al Ungariei vă invită, tot de la ora 19, la recitalul chitaristului Környei Miklós, care interpretează lucrări de Bach, Beethoven, Fernando Sor, Alberto Ginastera, Agustin Barrios şi Isaac Albeniz.

Recitalul este precedat de vernisajul „Tată şi fiică – Expoziţie de artă plastică Dóczi László şi Dóczi Virág” prezentată, la ora 18.30′, de Acad. Mircia Dumitrescu, grafician.

Doar Control Club propune un concert deseară, de la ora 22 cântă două trupe de stoner şi heavy blues rock din Germania: Bushfire şi Wight.

În cadrul Bienalei Naţionale de Arhitectură, de la ora 17 are loc în sala Elvira Popescu a Institutului Francez conferinţa România 100+ „Arhitectura patrimoniului cultural”, organizată de Observatorul Urban.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.