Se apropie iarna dar pe santierele din Capitala inca se lucreaza

La cel de-al 2-lea pod de la Mihai Bravu- Vacaresti ar mai fi de lucru o luna, o luna si jumatate, afirma recent Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Primul pod, cel pe care se circula dinspre Berceni spre centru a fost dat in folosinta pe 1 iunie iar la Piata Sudului lucrarile sunt intarziate din cauza unor discutii legate de detalii tehnice.
Pasajul de la Piata Presei Libere ar putea fi gata în martie anul viitor, estima edilul sef. Pasajul subteran de la piata Presei va avea un singur sens: intrarea va fi dinspre sos. Bucuresti – Ploiesti iar iesirile – una spre Kiseleff si cealalta spre Marasti. In sens invers, spre DN 1 traficul se va desfasura in continuare pe la suprafata.
Si reasfaltarea Pietei Charles de Gaulle ar trebui sa se incheie in câteva zile, mai spunea primarul Oprescu saptamana trecuta.
Dupa cum transmite colegul nostru Mircea Apostolescu astazi inca se lucra in zona.
Nici la piata Hurmuzachi (fosta Muncii) lucrarile nu par sa avanseze in ritmul dorit desi primarul Oprescu a declarat ca spera ca reconfigurarea intersectiei, refacerea liniilor de tramvai si consolidarea pasajului sa se incheie in curand.
Soferii sunt in continuare nevoiti sa petreaca minute in sir in coloana pentru a depasi intersectia. Si cu accesul la metrou sunt probleme, calatorii fiind nevoiti sa se inghesuie doar la o singura intrare intrucat cealalta este in reparatii, ne-a transmis colegul nostru, Radu Sofran.

poză (3)

poză (4)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.