Mii de locuri de muncă, oferite în cadrul Târgului Angajatori de Top. Evenimentul continuă în Iași și Timișoara

Cea de 17-a ediție a târgului de carieră „Angajatori de Top”, ce s-a desfășurat vineri și sâmbătă la București, a reunit circa 14.000 de profesioniști cu experiență, absolvenți, masteranzi și studenți.

Cei care au fost prezenți la Sala Palatului au putut aplica pentru o diversitate de oportunități de carieră, în domenii de activitate precum IT, Outsourcing, Inginerie, Financiar — bancar, Retail, Consultanță, FMCG, Telecom, Turism, Farma, Logistică și Educațional.

Toate aplicările de la târg vor intra într-un proces de analiză din partea specialiștilor în recrutare și a specialiștilor tehnici, urmând să fie contactați candidații care se potrivesc cel mai bine cerințelor și nivelului de experiență solicitate de pozițiile deschise.

Selecția și invitația de participare la un interviu pot începe chiar de săptămâna viitoare, fiind situații în care angajatorii își doresc să acopere posturile vacante în următoarea perioadă.

Unul dintre domeniile în creștere față de edițiile anterioare ca număr de oportunități și angajatori a fost ingineria. Alături de inginerie a crescut mult numărul companiilor multinaționale care au centre de servicii în București din care deservesc sucursalele lor din toată lumea (shared services centers).

Acestea recrutează pentru o varietate mare de posturi în IT&C, Telecomunicații, Contabilitate, Finanțe, HR, Achiziții și Customer Support. De asemenea, în topul celor mai mari angajatori au rămas industriile IT&C și outsourcing, urmate de domeniul bancar, retail și consultanță.

După ediția din București, evenimentul continuă cu edițiile locale din Iași și Timișoara și o ediție virtuală.

Angajatori de Top Iași va avea loc pe 24 și 25 octombrie, la Atrium Palas Mall.

Evenimentul va reuni 30 de companii ce reprezintă domenii diferite de activitate, iar oferta joburilor este variată și acoperă oportunități în departamente precum: Dezvoltare Software (23%), Suport Tehnic (13%), Contabilitate (2%), Achiziții (4%), Relații cu Clienții (24%), Bancar (3%), Vânzări (8%), Inginerie (6%), Resurse Umane (1%), Consultanță (6%), Telecom (4%) și Marketing (3%).

Angajatori de Top Timișoara se va desfășura în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri.

Companiile prezente la evenimentul din Timișoara au planuri importante de recrutare, iar cele 1.350 de poziții deschise sunt adresate atât persoanelor cu experiență, dar și juniorilor și studenților.

În cele două zile de eveniment sunt așteptați 5.000 de vizitatori, care vor avea posibilitatea să discute cu peste 60 de specialiști HR prezenți la eveniment.

Evenimentul virtual (www.hipo.ro) se va desfășura la nivel național în perioada 3-16 noiembrie și permite participarea companiilor din toate județele țării.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.