Posesorii de animele de companie vor avea o bază de informaţii publică

Începând din acest weekend posesorii de animale care călătoresc împreună cu câinii sau pisicile lor vor avea la dispoziţie o bază de date de utilitate publică ce va cuprinde toate hotelurile şi pensiunile care îşi primesc clienţii împreună cu animalele lor de companie.

Această bază se adresează tuturor posesorilor de animale, fie că sunt crescători şi merg cu câinii sau pisicile lor la concursuri în ţară, fie ca sunt nevăzători însoţiţi de câini-ghizi sau suferă de alte afecţiuni cronice ce necesita ajutor canin ori sunt pur şi simplu clienţi care călătoresc împreună cu căinii sau pisicile lor.

Scopul proiectului este acela de a asigura o deservire completă a celor care călătoresc cu animalele lor de companie. Toate hotelurile şi pensiunile care sunt trecute în site au fost verificate de voluntari pentru a se asigura că acestea primesc într-adevar clienţi însotiţi de animele lor.

Pe lângă hoteluri şi restaurante site-ul conţine informaţii şi despre clinici veterinare non-stop din fiecare oraş, pet-shop-uri şi alte servicii de care posesorii de animale de companie au nevoie.
Baza de date, Pet Friendly Hotels, poate fi consultată online de pe orice suport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.