It’s Art Time in „Pauza de Pranz”


Ce fac cu timpul meu liber?…il invart pe degete si il modelez dupa gustul meu.

M-am apucat de olarit . Imi place, ma relaxeaza , imi satisface gustul pentru frumos si nevoia de creativitate.

Poti sa-ti umpli si tu timpul liber cu pasiune.

Ramai in Pauza de Pranz , participa la concurs si poti castigi o seara creativa de olarit si pictat ceramica in Art Time

.La 12, 45  „It’s  Art time” … pe 98, 3fm

 

 
  SE POATE SI ALTFEL
Evident că se poate şi altfel să iti  petreci timpul liber. În definitiv, viaţa nu înseamnă doar week-endu-ul la mall, la cinema, la teatru sau o plimbare în parc. Dacă nu fugi departe de Bucureşti, în natură, atunci evadezi din oraş, chiar în inima oraşului. Privita de aici, Capitala pare si mai frumoasa. Pentru că în acest spaţiu totul este armonie, frumusete, relaxare.. . Aici  lepădăm din spate desaga stresului şi învăţăm, să ne reocupam timpul liber cu pasiune , căutănd,  modelănd, pictand…
Spaţiul pe care ti-l propunem se numeşte ART TIME, ATELIER DE CREAŢIE.
Aici, de marţi până vineri de la 10,00 la 18,30 şi sâmbăta de la 11,00 la 19,30   esti  aşteptaţ la o lecţie de olărit, de pictat ceramica…la o întoarcere spre tradiţie şi artă.
Iti  mai amintesti cum în copilărie ne murdăream mâinile cu tempera,  apoi lăsam urme pe hârtii..? Spre bucuria noastră acestea căpătau  forme din cele mai bizare? Nu cred că ai uitat. Atunci, te  invitam să ne murdărim din nou cu toate culorile universului şi să ne făurim propriul nostru obiect din ceramică.
Intra în universul  ART TIME Atelier de Creaţie pe http://www.ceramictime.ro/ Şi pe https://ro-ro.facebook.com/Arttimeatelier.
La ART TIME  se ajunge foarte uşor. Asculti  Bucureşti fm, iar de miercuri până vineri în emisiunea ” Pauza de Pranz”…poti castiga la concurs   o seara creativa in Arttime.
Noi iti dăm ustensilele tu aduci pasiunea.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.