Află agenda evenimentelor culturale de miercuri!

Pentru al treilea an consecutiv, vioara Guarneri del Gesu, ce i-a aparţinut lui George Enescu, a părăsit Muzeul, în patrimoniul căruia se află, şi a plecat la drum, întâi prin parcurile bucureştene, apoi prin satele României, pentru a reveni la Bucureşti.
Violonistul Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail incheie turneul national „Vioara lui George Enescu” cu un concert de gala care se desfasoara, de la ora 19:00 la Sala Radio. Elevii si studentii au intrarea libera la acest eveniment.

După succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu si colegii sai de trupa revin cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a continua petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni.
Asadar, show-ul continua si, la ora 19.oo, ”haimanalele” revin la Cinematograful Patria cu o noua repriza muzicala.

Daca te tenteaza o călătorie muzicală în perioada romantică a jazz-ului, într-o atmosferă intimă şi parfum de ceai, te invit la ora 20.30, la Serendipity art, coffee & tea. Dan Hagiolu şi Paul Simon vor interpreta hituri din repertoriul lui Nat King Cole, Frank Sinatra, Bobby Darin şi alte nume celebre.

Asta seara, de la ora 19.oo, dar si 20.40, Maia Morgenstern urca pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde se joaca Frau Hess si gradinile ei.
In vreme ce, de la 20.oo, la Odeon poti urmari Titanic vals.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.