Rănit grav după ce a fost călcat de o maşină în timp ce alimenta la benzinărie

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a ajuns în stare gravă la un spital din Bucureşti, după ce o şoferiţă neatentă l-a călcat pe un picior, cu roata autoturismului, în timp ce bărbatul se afla lângă o pompă de alimentare dintr-o benzinărie.

‘O femeie în vârstă de 51 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Drumul Judeţean 412, în localitatea Câmpurelu, comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu, care se afla lângă o pompă dintr-o benzinărie, călcându-l cu roata dreaptă faţă pe piciorul stâng’, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El spune că din accident a rezultat rănirea gravă a bărbatului care a fost transportat la un spital din Bucureşti cu fracturi multiple la picior.

Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar este cercetată acum în stare de libertate pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.