Britanicul care a murit în Macedonia nu avea Ebola

Cetățeanul britanic suspect de Ebola care a murit în Macedonia nu contractase virusul, potrivit autorităților macedonene. Oficialii din domeniul sănătății sunt de părere că moartea bărbatului de 58 de ani a fost influențată de un consum ridicat de alcool.

Englezul Colin Jaffrey a prezentat simptome asemănătoare celor ale Ebola: febră, vomă și hemoragie internă. Personalul hotelului în care stătea a chemat serviciile de urgenţă. Bărbatul a murit joi într-un spital din Skopje. În urma rezultatelor analizelor efectuate s-a constatat că acesta nu a fost infectat, dar că a consumat o cantitate foarte mare de alcool.

Cu toate aceastea, cel care îl însoțea pe Colin Jaffrey în Macedonia a spus că prietenul său nu era un alcoolic.Și nevasta cetățeanului britanic a dat o declarație în care spunea că soțul ei nu consuma mai mult alcool decât o persoană obișnuită.

Epidemia recentă cu virusul Ebola, care a apărut în Africa de Vest, a provocat moartea a 4.033 de persoane. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, în total au fost infectate 8.399 de persoane în şapte ţări.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.