Video: BucurestiFM si Donk iti prezinta in premiera cel mai nou videoclip marca Donk & Alin Vaduva!

Donk lanseaza in premiera online un nou single alaturi de Alin Vaduva.
Piesa se numeste „Goală” si beneficiaza de lyrics video iar ritmul piesei ne introduce in atmosfera de toamna dar in acelasi timp ne trezeste atentia prin subiectul acesteia:
Donk feat. Alin Văduva – Goală:

BucurestiFM DonkDonk (Alexandru Grozavu), este un artist român născut în Focșani, Vrancea, în ziua de 25 martie 1991. Descoperindu-și înclinațiile către entertainment încă din adolescență, acesta se înscrie în echipa de teatru a Liceului Pedagogic și își dedică timpul liber muzicii și evenimentelor artistice (baluri de boboci, evenimente caritabile, etc.).

Pasiunea pentru scris s-a născut pe când Donk avea doar 12 ani. A pornit ca o joacă antrenată împreună cu prietenii, dar a prins contur odată cu anii. În 2008 se lansează ,,Amintiri fără regret’’ (cu Take), piesă care îi dă elanul de a participa ca performer la diverse evenimente și de a se înscrie la concursuri de profil. Prima colaborare cu beatmakerul Exal are loc după trei ani, mai precis în 2011.

BucurestiFM Donk coverAnul 2012 marchează o schimbare de stil în abordarea sa muzicală. În colaborare cu Nadine Voindrouh, Donk lanseaza piesa Împreună. 2013 începe cu Week-end și atinge punctul culminant odată cu lansarea single-ului Pânzele sus (o colaborarea fructuoasă dintre Donk și Ella Ley) pe postul de radio Activ EFEM. Nu după mult timp apare Sunt bine (featuring Glance), piesa lui Donk care s-a bucurat de cea mai mare expunere. In 2014, lanseaza primul sau videoclip oficial pentru piesa „Uau”, clip care s-a bucurat de o promovare speciala, in cadrul mai multor emisiuni de pe posturile nationale.

Genul muzical pe care îl abordează Donk este un mix de stiluri, acesta experimentând diverse influențe. Ca artist, el consideră că această transformare continuă a muzicii sale este, de fapt, o trecere de la o etapă la alta cu scopul de a evolua.

2008 – Amintiri fără regret feat Tache
2011 – Două părți (album)
2012 – Împreună feat Nadine
2012 – Uneori feat Mihaela Stanciu
2013 – Weekend
2013 – Pânzele sus feat ella ley
2013 – Sunt bine feat glance
2014 – Uau
2014 – Summer feeling
2014-Goală

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.