AUDIO: Bucureștenii ar putea întâmpina probleme cu căldura, la iarnă

Consilierii PNL si PDL au părăsit ședința de marți a Consiliului General al Municipiului București, iar proiectele de hotărâre privind acțiunile de la ELCEN si prelungirea contractului de închiriere a sediului PMB de pe Splaiul Independenței nu au putut fi votate.

Cele doua proiecte aveau nevoie de 2/3 din voturile consilierilor municipali pentru a fi aprobate, potrivit reporterului Bucuresti FM, Mircea Apostolescu.

Liderul sindicalistilor de la RADET, Ioana Stoica, i-a avertizat pe consilieri ca regia de încălzire funcționează cu conturile blocate, inca din luna mai, ca nu există bani pentru reparații.

 

La probele de presiune, conductele au început să explodeze, ceea ce pune in pericol furnizarea energiei termice catre cetățeni.

Bogdan Georgescu, liderul majorității din Consiliul General spune ca hotărârea privind preluarea actiunilor ELCEN a intrunit cele 30 de voturi ale PSD, PC, PPDD si UNPR, PMP.

Iesirea din sala a consilierilor PNL și PDL a făcut imposibilă adoptarea proiectului, pentru care ar fi fost necesare 36 de voturi, spune Georgescu.

El a declarat că neadoptarea proiectului pune in pericol funcționarea RADET.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.