Studiu: Cele mai multe cupluri ajung să se destrame din cauza secretelor dintre parteneri

Un sondaj recent arată că cele mai multe cupluri ajung să se destrame din cauza secretelor grave pe care partenerii le ascund unul de celălalt.

Studiul, la care au participat 2.175 de persoane căsătorite, a dezvăluit că 20% dintre acestea ascund cel puţin un secret grav faţă de partenerul de viaţă.

Una din patru persoane au declarat chiar că secretul pe care îl păstrează este atât de teribil, încât se tem că ar putea duce imediat la divorţ.

Secretele devastatoare menţionate de soţi includ probleme cu banii, pornografie, infidelitate, legături cu foşti parteneri şi altele.

Un sfert din respondenţii care au recunoscut că şi-au minţit partenerii spun că au reuşit să păstreze secretul peste 25 de ani, iar 12% spun că au făcut lucruri extreme pentru ca secretul să nu iasă la iveală.

Aproape 28% din intervievaţi sunt convinşi că, dacă minciuna ar ieşi la lumină, ar strica relaţia cu partenerul de viaţa.

„Sfatul meu este ca fiecare să încerce să fie cât de sincer poate cu partenerul. Majoritatea oamenilor vor să-şi păstreze căsnicia şi, din experienţa mea personală, cuplurile au de suferit mai tare din cauza minciunilor care acoperă o greşeală, nu de greşeală în sine”, este de părere un reprezentant al firmei care a comandat studiul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.