Trenuri-charter la CFR

CFR Călători a onorat, în perioada ianuarie – iulie 2014, comenzi pentru 16 trenuri-charter, informează compania intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, trenul charter este un serviciu special al CFR Călători prin care un tren poate fi ‘închiriat’ pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică, precum firme, case de producţie, agenţii de turism, tour – operatori etc.

Trenul charter este un serviciu care poate fi personalizat, clientul fiind cel care alege rutele, orele de circulaţie, gradul de confort, trenul putând fi format din diverse tipuri de vagoane cu posibilităţi de a beneficia în timpul călătoriei de servicii de dormit, cuşetă, bar bistro, restaurant şi altele.

Astfel, fiecare solicitare de tren charter este unică, iar preţul este personalizat, fiind stabilit în funcţie de opţiunile alese de client.

De exemplu, pentru varianta de tren charter pe ruta Bucureşti Nord – Braşov şi retur (în aceeaşi zi), având în compunere două vagoane clasa a I-a (salon) şi un vagon restaurant, tariful de transport porneşte de la 25 euro/tren /kilometru.

“Desfăşurarea unor evenimente într-un tren în mişcare poate conferi originalitate şi succes multor tipuri de acţiuni: conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri, petreceri private, revelioane sau poate reprezenta, pur şi simplu, începutul unui pachet turistic “altfel”, precizează CFR Călători.

Detalii despre modalitatea de achiziţionare a serviciului Tren Charter unt disponibile pe site-ul CFR, sau prin telefon.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.