Vino sâmbătă la „Ave Maria Symphonic Pops” – sărbătoarea muzicii în Parcul Titan!

afisPrimăria Sectorului 3 organizează sâmbătă, 16 august, în Parcul Titan, evenimentul cultural-artistic „Ave Maria Symphonic Pops”, prilejuit de cea mai mare sărbătoare a verii, „Adormirea Maicii Domnului”.

Într-un cadru festiv, pe malul lacului Titan, publicul va fi atins de vocile angelice ale artiștilor invitați: Monica Anghel, Cezar Ouatu, Nico, Brad Vee Johnson, Alexandra Ușurelu, George Miron & Grupul Vocal Acapella și corul de copii „Sunetul Muzicii”, care vor interpreta lucrări celebre din muzica clasică, de film, pop-simfonică și gospel.

Evenimentul „Ave Maria Symphonic Pops” este unul de avengură, care se adresează publicului larg, nu doar cunoscătorilor, prin promovarea muzicii și a artiștilor de valoare într-un program antrenant, divers și inedit, susținut de Symphonic Pop Orchestra și Andrei Tudor Band, conduse de renumitul compozitor și dirijor Ionel Tudor.

Conceptul evenimentului „Ave Maria Symphonic Pops” este menit să apropie publicul de valorile culturale într-o manieră spectaculoasă. De altfel, bucureștenii au manifestat întotdeauna o aplecare deosebită către acest gen de evenimente, cu care Primăria Sectorului 3 i-a obișnuit, dovedind prin interesul lor că Bucureștiul se înscrie între marile capitale europene, unde asemenea concerte au loc regulat.

Sâmbătă, 16 august, Primăria Sectorului 3 îi invită pe locuitorii capitalei într-o călătorie muzicală fascinantă, în care, pe parcursul a trei ore, capodopere muzicale, cu aranjamente orchestrale originale si în interpretarea unor voci de referință ale scenei românești, vor rasuna pe insula din Parcul Titan.

„Ave Maria Symphonic Pops” – un eveniment în care sublimul alină sufletul și hrănește aspirațiile, prilejuit de cea mai mare sărbătoare a verii, Sfânta Maria Mare.
Accesul publicului este gratuit.

BucureștiFM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.