Cinema in aer liber

arhiva

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni astazi, de la ora 21.30, în parcul Alexandru Ioan Cuza – Insula Pensionarilor, la proiecția în premieră națională a comediei Puzzle Chinezesc.

Filmul este cea mai recentă producție a lui Cedric Klapisch, fiind ultimul dintr-o trilogie din care mai fac parte Hanul spaniol şi Păpuşile ruseşti.

Lungmetrajul urmărește povestea unui bărbat de 40 de ani (Romain Duris) care se mută la New York, după ce fosta lui soţie (Kelly Reilly) îl părăseşte şi se stabileşte cu cei doi copii ai lor acolo.

Din distribuţia filmului mai fac parte Audrey Tautou și Cécile De France, pelicula fiind bine primită de către critici și public în Franța.

Filmul este cel de-al treilea din seria celor 24 de proiecții oferite gratuit bucureștenilor pe un ecran gonflabil de 120 m², care permite realizarea unor proiecţii de calitate înalta, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Proiecțiile Cinema în aer liber sunt oferite de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în sector.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.