Căţeluşa cântăreţei Lady Gaga, interzisă în Asia

Căţeluşa cântăreţei americane Lady Gaga, pe nume Asia, nu a primit permisiunea de a intra pe continentul asiatic, unde stăpâna sa va susţine două concerte în cadrul turneului intitulat „ArtRave: The Artpop Ball”, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa americană în vârstă de 28 de ani a vrut să călătorească în Asia împreună cu animalul său de companie, un buldog francez pe nume Asia.

Însă autorităţile japoneze au informat-o pe Lady Gaga că Asia va trebui să rămână pe teritoriul american din cauza legilor privind carantina.

„N-o lasă pe Asia în Asia. Reguli privind carantina. Nu ştiu ce o să mă fac în Tokyo fără fetiţa mea. Aveam atâtea planuri pentru noi!”, a comentat cântăreaţa pe contul său de pe platforma Twitter.

Lady Gaga, care îşi va încheia săptămâna aceasta partea nord-americană a turneului „ArtRave: The Artpop Ball”, are programate trei concerte în Asia, pe 13 şi 14 august, la stadionul Chiba Marine din Tokyo, Japonia, şi pe 16 august, la Stadionul Olimpic din Seul, Coreea de Sud.

Asia este un câine de talie mică şi a devenit animalul de companie al cântăreţei în aprilie anul acesta.

Cântăreaţa a declarat recent că are o „legătură specială” cu Asia. „Eu şi Asia avem o legătură specială. Şi ea comunică mult cu ajutorul ochilor ei mari şi frumoşi.

Urechile sunt destul de mari, iar eu îmi dau seama că se simte confortabil cu mămica ei acasă, pentru că urechile sunt lăsate în jos”, a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate.

Cântăreaţa, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

Printre altele, a fost recompensată cu cinci Grammy Awards şi 13 MTV Video Music Awards.

Anul acesta, ea s-a situat pe locul al 67-lea în topul Forbes al celor mai puternice femei din lume.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.