Incident in aceasta dimineata la metroul Crangasi ! Victima a decedat!

UPDATE 10:45

Bărbatul a fost scos de sub garnitura de tren şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat pentru MEDIAFAX şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la SUUB, Andrei Georgescu.

Potrivit medicului Andrei Georgescu, bărbatul a fost adus la spital în stare foarte gravă, iar la scurt timp acesta a decedat.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că după ce a fost scos de sub garnitura de tren, bărbatul a fost resuscitat şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare foarte gravă, intubat, cu semne vitale slabe.

Bărbatul avea multiple fracturi şi traumatisme, întrucât au trecut peste el mai multe vagoane ale garniturii de metrou, a precizat Opriţa.

UPDATE 9:40

Șina a fost deconectată de la tensiune și s-a putut ajunge la bărbat.

Victima a fost extrasă și a fost preluată de un echipaj SMURD.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Daniel Vasile a declarat pentru Stirile BucurestiFM ca bărbatul are gamba și un braț amputate și este în stop cardio-respirator.

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar.

Circulația la metrou a fost oprită.

ORA 8:45 Un barbat, s-a aruncat in fata garniturii.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Vasile Daniel a declarat pentru stirile Bucurestifm ca victima se zbate intre viata si moarte, fiind ranita foarte grav.

„Echipajele de salvatori al ISU Bucuresti intervin in aceste momente pentru scoaterea unui barbat in varsta de 50 de ani de sub metrou, in zona statiei Crangasi. In acest moment se pare ca are un picior amputat. Se fac eforturi pentru scoaterea in timpul cel mai scurt a victimei in exterior unde sunt atat echipaje de prim ajutor, cat si de descarcerare si ulterior transportata in timpul cel mai scurt catre o unitate spitaliceasca” – purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Vasile Daniel

Circulatia metrourilor se desfasoara cu dificultate, pe o singura linie.

Pe peroanele din Crangasi se afla zeci de persoane, care asteapta sa urce in garnituri.

Metrourile au intarzieri de peste 10 minute.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.