FOTO&AUDIO: Centul Capitalei, „impanzit” de afise de promovare a jubileului implinirii a 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului

Cu prilejul implinirii a 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului, Primaria Capitalei a declansat o campanie frenetica de promovare a jubileului.

Astfel, machete de circa 4 metri inaltime reprezentand cifra jubiliara au fost instalate in marile intersectii bucurestene, la Piata Charles DeGaulle, la Piata Victoriei, la Unirii, la Bucur Obor etc.

De asemenea, informatii despre eveniment se regasesc si pe panouri publicitare, transmite reporterul Bucuresti FM, Mircea Apostolescu.

SAMSUNG

Pe marile bulevarde precum Aviatorilor, Lascar Catargiu, Magheru etc, stalpii de pe margini au fost impodobiti cu bannere care sunt dedicate aceluiasi jubileu al Bucurestiului.

SAMSUNG

Cu toate acestea, in frenezia de a promova evenimentul, cei de la Primaria Capitalei nu s-au gandit sa instaleze, langa machetele uriase, de exemplu, placute explicative, poate chiar bilingve, care sa le aduca aminte bucurestenilor si sa-i informeze pe turistii straini cu privire la semnificatia celor trei cifre tricolore!

Primarul General, Sorin Oprescu, este de parere ca aceste promovari ale evenimentului sunt nececare, datorita amplorii sale.

In lipsa unui astfel de demers, oamenii trec nepasatori, ba chiar putin incomodati, pe langa efortul de promovare al Municipalitatii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.