FOTO: Lucrarile la retelele de utilitati se suprapun cu marile investitii de infrastructura, in Sudul Bucurestiului

Pe Vacaresti, chiar in zona in care se lucreaza la cel de-al doilea pod al Pasajului Mihai Bravu, a inceput schimbarea cablurilor de curent electric. Desigur, la nici un kilometru mai sus, se lucreaza la Pasajul subteran de la Piata Sudului.

Pe bulevardul Tineretului, Apa Nova desfasoara o lucrare de mari proportii, pe carosabil, pe sensul de mers catre Sincai. Soferii care circula dinspre Vacaresti catre centru sunt obligati sa ocoleasca pe contrasens.

Pe bulevardul Marasesti, Distrigaz a inceput schimbarea tevilor si a racordurilor pentru distributia gazelor.

Tot in partea de sud a Bucurestiului, vor demara, in luna august lucrari pentru doua mari canale colectoare. Acestea sunt necesare pentru a evita inundarea unor zone din carteirele sudice. Lucrarile vor ateca Splaiul Independentei, intre Semanatoarea si Parcul Izvor, Bd. Libertatii, intre Parcul Izvor si Bd. Unirii, Bd. Unirii, intre Piata Constitutiei si Piata Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, intre Pasajul Unirii si Marasesti, Splaiul Unirii, intre Bd. Marasesti si Sos. Mihai Bravu, Bd. Tineretului, intre Calea Piscului si str. Baladei, srt. Baladei, Bd. Abatorului, str Lanariei, Bd. Gh. Sincai, intre str Cuza Voda si Splaiul Unirii.

SAMSUNG

Santurile Enel concureaza cu lucrarile la Podul Mihai Bravu:

SAMSUNG

La cel de-al doilea pod de la Mihai bravu a inceput montarea primelor travee:

SAMSUNG

Pe bulevardul Tineretului, Apa Nova efectueaza o lucrare chiar pe carosabil, pe sensul de mers catre Sincai. Pe bulevardul Dimitrie Cantemir, se desfasoara lucrari pentru schimbarea tevilor si a racordurilor de gaze:

SAMSUNG SAMSUNG

Asa arata lucrarile pt racordurile de gaze:

SAMSUNG

Autor: Mircea Apostolescu

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.