Fantanile cu apa de baut au disparut din Capitala!

In Bucuresti, au disparut fantanile cu apa de baut, iar mare parte dintre cele arteziene nu functioneaza. In schimb, au aparut instalatiile tip perdea de apa, imense panouri publicitare ale unei companii de cosmetice.

La Piata Victoriei, a aparut o instalatie tip perdea de apa, in schimb a disparut fantana cu apa potabila pe care o stiam acolo din copilarie. Daca iti este sete, pe tot Bd. Lascar Catargiu nu gasesti o tasnitoare cu apa de baut. Trebuie sa mergi pana la Romana, unde inca mai exista fantana de baut de la coloane, spre ASE.

Fenomenul disparitiei fantanilor cu apa potabila este unul general. Astfel au disparut cele din Piata Amzei, de la intersectia Bd.Gh.Magheru cu str. George Enescu sau cea din Piata George Enescu, chiar in colt la Atheneu.

Nici sezonul fantanilor arteziene nu pare sa fi inceput. Astfel, fantana de pe Magheru, de la Eva nu functioneaza, cum de altfel nu functioneaza nici cea de pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Biserica Cretzulescu. Tot de pe Calea Victoriei, chiar din colt se la Cretzulescu, a disparut si tasnitoarea cu apa de baut.

Nici Fantana Sarindar, din fata de la Cercul Militar nu functioneaza, iar tasnitoarea de la intersectiq Caii Victoriei cu Bd. Regina Elisabeta a disparut si ea.

La Universitate, fantana arteziana nu functioneaza, cea cu apa potabila nu mai exista, insa, pentru consolare, a fost montata o instalatie tip perdea de apa.

In concluzie, daca sunteti in centru si va este sete, singura solutie este sa cumparati apa.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.