BucurestiFM va prezinta agenda evenimentelor culturale de luni, 7 iulie

Cinema-Edu vă invită astă-seară la un răsfăţ cinefil, pe terasa de la etajul 2 al mall-ului Promenada de lângă staţia de metrou „Aurel Vlaicu”.
Sunt proiectate 2 filme ce trebuie vizionate:
– de la ora 21:00, „Inside Llewyn Davis” de fraţii Ethan&Joel Coen, cu Oscar Isaac în rolul titular, alături de care mai apar Carey Mulligan, Justin Timberlake şi Garrett Hedlund, despre un cântăreţ singur, cu bani puţini, fără un domiciliu stabil care merge din loc în loc, în căutarea succesului;
– de la ora 23:00, comedia canadiană „Starbuck”, în regia lui Ken Scott, despre un bărbat care află că are 533 de copiii.

De astazi începe evenimentul „Simfonii pe asfalt”, organizat de Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu.
Până duminică, 13 iulie, la intersecţia străzilor Lipscani şi Smârdan, de la ora 18:00 îşi face apariţia neanunţată o formaţie de muzică clasică.
Doar cu câteva minute înainte de începerea concertelor, figuranţi costumaţi în registrul tematic al repertoriului ce urmează să fie interpretat îşi fac apariţia şi-i invită trecătorii să asiste la momentul artistic.

19:30
Venus şi Adonis, după William Shakespeare, spectacol recital cu: Valentina Zaharia şi George Popescu chitară clasică, regia: Ioana Petre, la Teatrul Mignon

20:00
Cremă de zahăr ars. Astăzi îi spunem dragoste, un spectacol de Iris Spiridon, cu Andreea Bibiri și Marius Manole, la Godot Cafe Teatru

Autori Andreia Barsan si Catalin Duta

Lasă un răspuns