Internetul distrage atentia de la munca !

sanatate,cascat,obosealaUn angajat pierde o ora si jumatate pe zi din programul de lucru , navigand pe diferite site-uri.

Ziua preferata pentru activitati extra-job este vineri, intre orele 15-17, conform unui studiu efectuat de specialistii in resurse umane.

Studiul semnaleaza ca, in ultimul timp, companiile se confruntă din ce in ce mai mult cu probleme organizatorice, una dintre acestea fiind accesarea site-urilor de socializare şi a altor site-uri care nu au vreo legătură cu activitatea de serviciu.

40% dintre angajati prefera discutiile cu prietenii sau membrii familiei, vizionarea filmuletelor sau a diverselor fotografii care circula online, cumparaturile online cititul presei si jocurile online, in locul activitatilor legate de munca.

In ceea ce priveste ziua in care angajatii aleg sa participe la astfel de activitati, conform studiului realizat, 43% dintre respondenti au ales vinerea. De asemenea, studiul a aratat ca si in zilele de luni, angajatii dau putin randament la locul de munca si se angreneaza in distractii pe internet.

Intarzierile sunt şi ele destul de frecvente. Practic, managerii s-au obisnuit ca angajatii lor să se prezinte la lucru respectand regula sfertului academic. Cercetarea a fost efectuata pe un esantion de 2.057 de respondenti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.