Bucuresti FM incheie cu o noua victorie Campionatul de Fotbal pentru Companii

In ultima partida din cadrul seriei a 2, echipa noastra a invins cu 7-5 pe Euromedia, dupa un meci in care baietii nostri au condus partida de la un cap la altul.
A fost un joc in care am aratat ca am invatat din greselile trecute, nu am intrat in panica atunci cand am fost egalati si am avut puterea sa rezistam pe final cand adversarul a presat mai mult.
Golurile noastre au fost marcate de Cosmin Nicolae (6 goluri) si Florian Buzatu (1 gol).
Desi am promis ca nu vom termina mai jos de locul 4 aceasta serie, clasamentul final ne gaseste pe locul 6 la egalitate de puncte, 15, cu locurile 5 si 4, insa experienta castigata in aceste meciuri ne va duce cu siguranta mai sus in urmatoarea editie a Campionatul de Fotbal pentru Companii.
Echipa Bucuresti FM: Cosmin Nicolae, Sorin Buduleanu, Victor Mihalache, Dan Cioroianu, Vicentiu Andrei, Cosmin Boroiu, Catalin Carnu, Florian Buzatu, Lucica Ranaciu, Cristi Boita, Cristi Bleotu, Florin Sorescu si Dan Ruse.

BucurestiFM felicita organizatorii Sud Arena pentru aceasta competitie minunata si toate echipele participante.
Deasemenea va invitam sa intrati in concursurile funny ce vor avea loc la SudArena!

Va asteptam sambata si duminica la faza finala.
Daca nu puteti ajunge va invitam pe frecventa noastra 98,3 sau pe www.bucurestifm.ro pentru a afla amanunte in direct de la meciuri.
Ne revedem in toamna la a 3 editie a Campionatului de Fotbal pentru Companii SUD ARENA.

Lasă un răspuns