Razvan Ursuleanu iti propune sa fii la inaltime in seara aceasta in Linia de Noapte! La propriu!

 

 

Air Show BucurestiFM poster

Razvan Ursuleanu iti ofera o editie a Linie de Noapte dedicata spectacolului aviatic de cea mai buna calitate, Bucharest International Air Show.

Invitat pe 98,3 si www.bucurestifm.ro este Valentin Iordache, primul roman si unul dintre primii 10 europeni care au obtinut certificarea ”International Airport Professional” din partea Organizatiei Aviatiei Civile Internationale, doctor in inginerie industriala si organizator al celui mai spectaculos miting aviatic din Romania.

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition – BIAS 2014 se va desfăşura în data de 21 iunie 2014, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu. Intrarea publicului este liberă iar accesul se va face prin ROMAERO.

Spectacolul aerian va cuprinde doua secţiuni principale de evoluţii aeriene. Sâmbătă, 21 iunie începând cu ora 09:30 va avea loc parada care reuneste elita acrobatiei aeriene mondiale, eveniment ce se deschide cu un survol al Fortelor Aeriene Române.

Aeroclubul României va prelua stafeta pentru 30 de minute, pentru a o preda echipei Air Bandits. Luca Bertossio si Flying Bulls sunt deja nume familiare pentru iubitorii de BIAS, iar Baltic Bees revin în fortă, încălzind publicul pentru Aeroclub Galeb, aflati pentru prima dată la Bucuresti. Jurgis Kairys nu avea cum să lipsească din prima parte a programului, ce va fi încheiat simetric cu exercitiile Fortelor Aeriene Române.

 

După un repiro necesar atât performerilor, cât si publicului, programul va fi reluat la ora 18:00, când maestrii zborului se vor întoarce pentru atât de asteptatul zbor în crepuscul, apoteotic si exploziv.
Publicul va fi tinut în priză până în ultima secundă a evenimentului de concertul sustinut, începând cu ora 22:00, de Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns