Prezentare Premiera > Edge of Tomorrow: Prizonier în timp

Acest week-end, tocmai pentru că este unul prelungit de Rusalii şi mulţi bucureşteni preferă să plece din oraş, se arata a fi sărăcuţ în premiere atât ca număr cât şi în ceea ce priveşte calitatea lor, chiar dacă se vor block-bustere.

Dintre cele doar două premiere, astazi vă prezentam filmul SF de acţiune „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp” în care Tom Cruise încearcă să fie un specialist în PR avansat în grad de ofiţer superior deşi habar n-are despre luptă si, evident, nu se poate abţine să nu devină, din nou, erou.

Actiunea este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face faţă.

Povestea filmului este interesanta din perspectiva faptului ca ziua decisiva se tot repeta chiar dacă nu e vorba de o comedie precum „Ziua cârtiţei”, ideea fiind suficient de interesanta nu numai pentru fanii lui Tom Cruise.

Regizorul peliculei aduce multe efecte 3D agresive care contribuie la atmosfera thriller tensionata ce poate fi traita într-una din multele săli unde rulează acum: CinemaPRO, Glemdale Studio, oricare din cinematografele de mall, dar mai ales la IMAX.

La final, un sfat > puteti aştepta inca o săptămână ca să nu mai aibă statutul de premieră şi să nu mai platiti preţul actual al biletului.

ASCULTA AUDIO > Prezentare Premiera > Catalin Duta

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.