Zeci de spectacole de statui vivante vor anima Herăstrăul de Rusalii

Statui vivante,Teatrul Masca

Teatrul Masca va organiza în perioada 7-9 iunie în Herăstrău cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante. Zeci de artiști provenind din 11 țări, mulţi dintre ei campioni naţionali sau mondiali ai stilului vor face dintr-o plimbare prin parc o experiență inedită și plină de culoare.

„Herăstraul va vibra într-un mod cu totul special în zilele de 7-9 iunie, căci statuile, aidoma unor cutii muzicale îşi vor urma destinul trăind cu pasiune fiecare povestea sa.

Vă veţi afla ca într-un muzeu în care, noaptea, exponatele prind viaţă şi vorbesc toate deodată, fiecare cu fiecare şi toate deopotriva cu voi, spectatorii.

O sarabandă a poveştilor, care mai de care mai frumoase, a clinchetelor de glasuri venite parcă dintr-o lume paralelă, a bucuriei de a fi, pentru câteva clipe sau minute în atenţia voastră şi a lumii întregi”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Aleile parcului vor deveni un univers aparte, animat de personaje fantastice care impresionează prin tehnică, povești și costume.

Statui pline de culoare întruchipând personaje istorice sau din filme, din lumea lui Shakespeare sau a lui Caragiale, statui și povești urbane, îngeri și personaje supranaturale vor fermeca publicul spectator.

Accesul este gratuit la toate spectacolele prezentate pe parcursul celor trei zile de evenimente.

Programul complet pe www.masca.ro.

Bucuresti FM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.