25 de persoane, rănite în urma unui accident rutier produs între Poiana Brașov și Râșnov

Un număr de 25 de persoane, turiști belgieni aflați într-un autocar care s-a răsturnat duminică dimineața pe DN1E între Poiana Brașov și Râșnov, se află internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov iar una va fi transportată la Târgu-Mureș.

Șeful SMURD Brașov, dr. Cristina Vecerdi, a declarat că 24 de persoane cu diverse răni se află internate la Brașov, iar o altă persoană cu traumatism cranian va fi transportată cu elicopterul SMURD la Târgu—Mureș.

"Toate victimele sunt investigate în acest moment și nu vă pot spune cu exactitate starea fiecărei persoane. Toate sunt stabilizate", a spus Vecerdi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisarul-șef Liviu Naghi, a precizat că accidentul s-a produs între Poiana Brașov și Râșnov la km 17.

"Șoferul autocarului, un brașovean în vârstă de 67 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, iar autocarul s-a răsturnat într-o râpă dar a rămas pe roți.

Toți turiștii erau belgieni cu vârste de peste 50 de ani. Circulația pe DN1E a fost oprită până la finalizarea cercetărilor", a spus comisarul-șef Liviu Naghi.