FOTO BucurestiFM: Cum se lucreaza in Bucuresti

In ciuda promisiunilor Primarului General, soferii circula ca printr-un labirint aglomerat in zona pasajului Vacaresti!

La intersectia Vacaresti – Mihai Bravu, se lucreaza de zor la cel de-al doilea pod, cel care va asigura accesul dinspre Mihai Bravu catre Berceni.
Se poate vedea armatura pilotilor acestui pod, iar muncitorii si utilajele grele lucreaza pentru structura de rezistenta. 

Din pacate nu este foarte clar ce se intampla cu primul pod, cel care urmeaza sa asigure fluxul de trafic dinspre Berceni catre Mihai Bravu.
Desi podul pare sa fie terminat, iar inainte de Pasti, Primarul General Sorin Oprescu anunta ca au inceput probele de rezistenta si ca pasajul va fi dat in folosinta pana de 1 mai, acest prim pasaj este inca inchis.

Circulatia in zona a devenit un adevarat calvar, deoarece carosabilul a fost si mai mult ingustat, odata cu inceperea lucrarilor la cel de-al doilea pasaj.
 
Soferii care circula dinspre Mihai Brevu catre Berceni se inghesuie pe doua benzi foarte inguste, printre utilajele grele de constructii.
 
Si cei care circula dinspre Berceni catre Mihai Bravu sau tineretului trebuie sa se strecoare printr-un culoar ingust pe care abia incap doua masini una langa cealalta. Daca pe acest culoar intra un autobuz, pe langa el nu mai are loc nicio masina.