UPDATE: Traficul a fost reluat in Piata Victoriei. Peste 250 de revolutionari au protestat in zona

Oamenii au blocat trecererile de pietoni, iar circulaţia rutieră a fost oprită pe Bulevardul Aviatorilor.

UPDATE 15:30 – in aceasta dupa amiaza, peste 250 de revolutionari au blocat trecerea de pietoni, iar circulaţia rutieră a fost oprită pe Bulevardul Aviatorilor. 

La fata locului s-au depasat jandarmi si poliţişti pentru pastrarea ordinii publice si dirijarea traficului.

O persoana din randul protestatarilor a avut nevoie de un echipaj Smurd, pentru ingrijiri medicale.

Revoluţionarii sunt nemultumiti pentru ca nu îSi primesc drepturile stabilite prin lege.

UPDATE 14:00 La fata locului s-au depasat jandarmi si poliţişti pentru pastrarea ordinii publice si dirijarea traficului.

Protestatarii au aprobare pentru un protest în prelungirea Bulevardului Kiseleff, în faţa Guvernului, între orele 10:00 şi 17:00, dar în jurul orei 13:00 au părăsit locul aprobat şi au mers pe trecerea de pietoni a declarat pentru Stirile BucurestiFM – Georgian Enache – purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

"Intrucat protestatarii au incalcat protocolul prin care li se acorda autorizatia in spatiu public, in urma solicitarii scrise si aprobarii Institutiei Prefectului a fost nevoie de interventia jandarmilor pentru deblocarea caii de comunicatie.

In ciuda avertismentelor repetate facute de negociatori  Jandarmeriei Capitalei , acestia au decis sa blocheze calea de acces, fiind nevoie de interventia jandarmilor, insa nu si a mijloacelor din dotare.

Avem mobilizaţi câteva zeci de jandarmi pentru a asigura ordinea publică şi la faţa locului sunt negociatori pentru a discuta cu liderii protestatari în vederea detensionării situaţiei.

Nu pot rămâne pe trecerea de pietoni pentru că perturbă circulaţia în zonă”, a explicat pentru Bucuresti FM, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache

O persoana din randul protestatarilor a avut nevoie de un echipaj Smurd, pentru ingrijiri medicale.

Revoluţionarii sunt nemultumiti pentru ca, spun ei, nu își primesc drepturile stabilite prin lege.