Târg de Paşte, spectacole şi muzică, de vineri în parcul Cişmigiu din Bucureşti

Ateliere de creaţie, spectacole de muzică şi teatru şi produse tradiţionale româneşti se vor regăsi la Târgul „Tradiţii şi flori de sărbători”, care se desfăşoară între 11 şi 21 aprilie, în parcul Cişmigiu din Capitală.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin CreArt – Centrul de creaţie, artă şi tradiţie al municipiului Bucureşti, organizează în parcul Cişmigiu începând de vineri până pe 21 aprilie cea de-a cincea ediţie a evenimentului cultural "Tradiţii şi flori de sărbători".

Bucureştenii vor putea participa la ateliere de creaţie şi activităţi interactive şi să realizeze ouă încondeiate şi icoane pictate pe sticlă.

În cadrul evenimentului, vor mai fi organizate târgul şi expoziţia de iepuri şi plimbări cu ponei pentru copii.

Comercianţii şi meşterii populari care participă la târg sunt din toate colţurile ţării şi oferă vizitatorilor de la podoabe lucrate manual la obiecte meşteşugăreşti realizate din ceramică, piatră sau lemn, dar şi ouă încondeiate, decoraţiuni şi produse tradiţionale româneşti.

În foişorul din parcul Cişmigiu vor fi organizate spectacole, în zilele de 12, 13, 19 şi 21 aprilie, susţinute de cvartetele Anima şi Passiune, Corul Symbol, Grupul Mlădiţe Ilfovene din Clinceni sau actorii Teatrului Zurli.