Steaua a învins FC Botoşani, scor 4-0, într-o partidă din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XXV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Adi Popa '12, Piovaccari '54, Pîrvulescu '65 şi Tănase '68.

1-0: Adrian Popa a reluat cu latul din trei metri o centrare venită din corner de pe partea stângă;

2-0: Piovaccari a înscris cu o lovitură cu capul, după o centrare a lui Sânmărtean;

3-0: Combinaţie între Tănase şi Pîrvulescu, acesta din urmă a preluat în marginea careului, a trecut de un fundaş şi a înscris cu un şut din şapte metri pe lângă Lazar;

4-0: Tănase a reluat din opt metri, la o centrare a lui Adi Popa de pe partea dreaptă.

În minutul 60, de la FC Botoşani a fost eliminat Ivanovs, după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar în minutul 85 a fost eliminat Pintilii de la Steaua, tot după al doilea galben.

Steaua: Tătăruşanu – Prepeliţă, Szukala (Varela '61), Gardoş, Pîrvulescu – Sânmărtean (Stanciu '57), Pintilii – Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru (Piovaccari '53). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Botoşani: Lazar – Patache, Ivanovs, Oltean, Acsinte – Fulop (Puri '60), Dancsi, Tincu, Ghinga, Vertelis (Codoban '46) – Stojkov (Doreggo '69). Antrenor: Leontin Grozavu.

Cartonaşe galbene: Pintilii '40, '85, Tănase '57 / Patache '50, Ivanovs '58, '60

Cartonaşe roşii: Pintilii '85 / Ivanovs '60

Partida a fost oficiată la centru de Lucian Rusandu, ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică şi Imre-Laszlo Bucsi, în tip ce Vlad Bârleanu a fost rezervă. Arbitrii adiţionali au fost Mihai Amorăriţei şi Dragoş Teodor.

Observatorii meciului au fost Ionuţ Calancia şi Marian Dorobanţu.

La meci au asistat 6.605 spectatori.